Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Vanillesiroop
30min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Koffiedessert
15min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1u. 10min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1u. 10min
Karamelpudding
1u.
Volkorenbrood
Geen beoordelingen